Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Event: Αποκαλύφθηκαν HD Camera, Pulse 3D Wireless Headset, Media Remote και DualSense Charging Station

*
Στο πλαίσιο του PS5 Event, η Sony αποκάλυψε και τα πρώτα επίσημα περιφερειακά της νέας κονσόλας, την HD Camera, το Pulse 3D Wireless Headset, το Media Remote και το DualSense Charging Station. Ας τα δούμε ένα προς ένα.



Η HD Camera έχει δύο κάμερες 1080p και μπορεί να καταγράφει το χώρο του παίκτη, όποτε αυτό χρειάζεται (πχ. στα livestreams).



To Pulse 3D Wireless Headset είναι ένα ασύρματο σετ ακουστικών που αντικαθιστά ουσιαστικά το PlayStation Gold Wireless Headset και θα υποστηρίζει 3D audio, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πουσάρει η Sony για τα του PS5, αλλά θα έχει και διπλά noise-cancelling μικρόφωνα.



Το Media Remote είναι ένα κλασικό χειριστήριο για αναπαραγωγή αρχείων multimedia και φέρει ενσωματωμένο μικρόφωνο για υποστήριξη φωνητικών εντολών. Στο κάτω μέρος βλέπουμε και τέσσερα πλήκτρα χωρίς κάποια σήμανση, για τα οποία προφανώς θα μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.



Τέλος, το DualSense Charging Station μπορεί να υποδεχτεί και να φορτίζει ταυτόχρονα δύο χειριστήρια DualSense, τα οποία και συνδέονται πάνω του μέσω ειδικής επαφής στο επάνω μέρος του. Τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη για κανένα από τα παραπάνω προϊόντα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*