Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Πατέντα της Sony μαρτυρά σύστημα με δύο κάρτες γραφικών

*
Η Sony φαίνεται πως έχει κατοχυρώσει μια πατέντα για κονσόλα με δύο κάρτες γραφικών και όπως είναι λογικό, οι συζητήσεις για το τι θα φέρει στο PS5 Pro έχουν πάρει φωτιά. Όπως αναφέρεται στην πατέντα αυτή, μιλάμε για μια “scalable game console”, όπου η δεύτερη GPU θα συνεργάζεται με την πρώτη για τις ανάγκες της οικιακής ψυχαγωγίας και του gaming στο cloud. Η περιγραφή της πατέντας φωτογραφίζει μια high-end εκδοχή του συστήματος με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, μνήμη και χωρητικότητα. Πάντως είναι η αλήθεια πως όλα αυτά μπορεί να μην μεταφραστούν και σε τίποτα απολύτως. Αλλά αν συζητάμε για ένα PS5 Pro, σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμη. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, παραμένουμε με αυτά τα δεδομένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*