Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Απολαύστε το Tempest 3D AutioTech με συμβατά ακουστικά, το TV Virtual Surround μετά το λανσάρισμα

*
Το λανσάρισμα του PlayStation 5 πλησιάζει και εκτός από την εικόνα, το ενδιαφέρον των παικτών στρέφεται και στον τομεα του ήχου. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η νέα κονσόλα της Sony έρχεται με την τεχνολογία Tempest 3D AudioTech και πρόκειται να ανεβάσει την ακουστική σας εμπειρία σε νέα επίπεδα.

Το κατάλληλο αξεσουάρ για αυτή την περίπτωση είναι το ασύρματο Pulse 3D headset που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες 3D Audio του PlayStation 5. Έρχονται με μοντέρνο σχεδιασμό, δύο μικρόφωνα για ακύρωση θορύβου και απλές στις χρήση λειτουργίες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο PlayStation 5, όσο και στο PlayStation 4. Στο PlayStation 5 συνδέονται είτε απευθείας στην κονσόλα, μέσω θύρας USB, είτε πάνω στο DualSense, μέσω του 3,5mm headset jack.


Το Tempest 3D AudioTech του PlayStaion 5 θα υποστηρίζεται αρχικά από τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Marvel’s Spider-Man Remastered, Astro’s Playroom, Gran Turismo 7, Returnal, Destruction AllStars, Demon’s Souls, Ratchet & Clank: Rift Apart, Sackboy: A Big Adventure, Horizon Forbidden West, Resident Evil Village, με τη λίστα να μεγαλώνει συνεχώς.

Τέλος, μετά το λανσάρισμα της κονσόλας νέας γενιάς, θα προστεθεί η δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου virtual surround από τα ηχεία της τηλεόρασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*