Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Κυκλοφορεί επιτέλους στην Ινδία σε λίγες εβδομάδες

*
Η Sony ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media πως το PS5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, η εν λόγω αγορά θα υποδεχτεί το νέο σύστημα στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 12 του τρέχοντος μήνα για όσους ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι. Η τιμή του PS5 στην Ινδία έχει οριστεί στα 49,990 IDR (€556,88) για την full έκδοση και στα 39.900 IDR (€445,28) για την digital edition. H καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται μόνο στον περιορισμένο αριθμό συστημάτων λόγω προβλημάτων παραγωγής, αλλά και στις διάφορες διαδικασίες εισαγωγής που ποικίλουν από χώρα σε χώρα. Δείτε το σχετικό tweet στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*