Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Λανσάρισμα με Netflix, YouTube, Disney+, Spotify και άλλα multimedia services

*
Η Sony επιβεβαίωσε και επίσημα μερικές από τις multimedia πλατφόρμες που θα υποστηρίζει το PS5 από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Μέσα σε αυτές βρίσκονται πλέον δημοφιλείς στον τομέα του video και audio streaming, όπως το Apple TV+, το Netflix και το Spotify. Ας τα δούμε αναλυτικά. Μέσα από ένα νέο PlayStation Blog post, η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε πως οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν από την πρώτη μέρα. Αρχικά, θα υπάρχει εφαρμογή για το Apple TV+, η οποία θα γίνει επίσης διαθέσιμη και στο PS4. Ακόμη, έχει ενσωματωθεί ένα app για το Disney+, για το Netflix, αλλά και για τα Twitch και YouTube. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, στο άμεσο μέλλον θα έρθουν στην κονσόλα και τα σχετικά apps για τα Amazon Prime Video, MyCanal, Hulu, Peacock και άλλα. Οι εφαρμογές για τα του entertainment θα βρίσκονται σε ένα σημείο στα δεξιά της Game Home Screen, για να μπορεί ο χρήστης να εντοπίσει άμεσα όλο το σχετικό υλικό.

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε και το νέο Media Remote Controller του PS5, με dedicated πλήκτρα για κάθε υπηρεσία που θα βοηθούν στην άμεση πρόσβαση στη λειτουργία της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*