Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Εντυπωσιακή η δουλειά της Sony στο DualSense controller»

*
Ο Phil Spencer παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα θετικά στο DualSense controller του PS5. «Τους χειροκρότησα για αυτά που έκαναν με το χειριστήριο και σίγουρα πέραν της κατασκευής. Για όλους εμάς στη βιομηχανία, πρέπει να είμαστε ο ένας παράδειγμα για τον άλλο, να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο και να φέρνουμε περισσότερη καινοτομία, είτε μιλάμε για υπηρεσίες όπως το Xbox Game Pass, είτε για τεχνολογίες χειριστηρίου, όπως έκανε το Wii πριν από μερικά χρόνια και επηρέασε εμάς με το Kinect και τη Sony με το PS Move». Σε ό,τι αφορά το DualSense, συμπλήρωσε μάλιστα πως «μένει να δούμε αν θα γίνει κοινό πεδίο για ανάπτυξη και εκμετάλλευση από τους developers ή απλά ένα σενάριο για συγκεκριμένα games».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Μάγκας ο σπενσερ.! Αν κάτι πραγματικά θα ζήλευα από το ps5 πλεον είναι ο μοχλός του πράγμα στο οποίο το xbox χωλαίνει και το θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχει μια εξέλιξη τεχνολογική όπως έγινε στην κονσόλα που είναι πραγματικά απίστευτη. Πραγματικά είναι τέλειος μοχλός μακάρι να το στηρίξουν στα παιχνίδια όπως κάνουν και τώρα.

*