Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Το πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κονσολών θα συνεχιστεί και το 2022»

*
Φαίνεται πως το πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα των κονσολών θα συνεχιστεί και το 2022, όπως δηλώνει σχετικά ο Phil Spencer. «Νομίζω ότι το περιορίζουμε ιδιαίτερα αν πούμε ότι απλά ήταν ένα πρόβλημα με τα chips. Αν σκεφτεί κανείς όλα τα τμήματα που χρειάζονται για να φτιαχτεί σήμερα μια κονσόλα και να καταλήξει σε όλες τις αγορές του πλανήτη, υπάρχουν άπειρα σημεία να σταθεί κανείς. Και νομίζω πως όλο αυτό θα συνεχιστεί για μήνες και θα μας βγάλει και μέχρι την επόμενη χρονιά», σημείωσε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε δε πως «κατανοώ απόλυτα την απογοήτευση των fans γιατί μιλάμε για μια νέα γενιά εξαιρετικών μηχανημάτων, τόσο τα δικά μας όσο και των ανταγωνιστών. Εργαζόμαστε με κάθε τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις». Μένει να δούμε πως θα πάει η κατάσταση και τους πρώτους μήνες του νέου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*