Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pixel Notepad θα ονομάζεται το αναδιπλούμενο smartphone της Google

*
Νέες φήμες θέλουν το αναδιπλούμενο smartphone της Google να ονομάζεται Pixel Notepad και όχι Pixel Fold. Λέγεται ότι η εταιρεία σκοπεύει να το λανσάρει μέχρι το τέλος του 2022, στοχεύοντας σε μία τιμή που θα αγγίζει τα $1.400 δηλαδή $400 πιο φτηνό σε σχέση με το Galaxy Z Fold3.

Η συσκευή θα μοιάζει περισσότερο με το Oppo Find N και όχι με το Galaxy Z Fold3, από την άποψη ότι θα είναι πιο κοντό και πλατύτερο σε σχέση με το δεύτερο. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με Tensor chip, όπως η σειρά Pixel 6. Η βασική camera θα έχει τον αισθητήρα 12,2MP IMX363, όπως τα Pixel 2, 3, 4 και 5. Φαίνεται ότι ο αισθητήρας 50MP Samsung GN1 απορρίφθηκε για λόγους μεγέθους. Τέλος, η Google θα χρησιμοποιήσει τον IMX386 ultrawide sensor με ανάλυση 12MP και δύο selfie cameras με αισθητήρα 8MP IMX355, μία στην εξωτερική και μία στην εσωτερική οθόνη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*