Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pocket: Η σύγχρονη εκδοχή του Game Boy καθυστερεί και πάει για το 2021

*
Η Analogue ανακοίνωσε πέρσι το Pocket, μια σύγχρονη εκδοχή του Game Boy, και πλέον έχουμε ενημέρωση πως η κονσόλα πάει για κυκλοφορία το 2021. Η συσκευή θα είναι συμβατή με παιχνίδια του Game Boy σε μορφή cartridges και αναμένεται πλέον τον Μάιο της επόμενης χρονιάς. Ως κύριος λόγος αυτής της καθυστέρησης είναι η κατάσταση με τον κορονοϊό που πήγε πίσω όλη τη διαδικασία παραγωγής. Οι προ-παραγγελίες του Pocket θα ξεκινήσουν στις 3 Αυγούστου, ενώ επιβεβαιώθηκαν και κάποιες αλλαγές στα σημεία που βρίσκονται τα πλήκτρα (τα Start, Select και Home) έχουν πάει στο κάτω μέρος. Ακόμη, επιβεβαιώθηκαν κάποια νέα περιφερειακά, όπως μια πλαστική θήκη μεταφοράς, ένας νέος ταχυ-φορτιστής και cartridge adaptors για να παίζετε τίτλους των Game Gear, Neo Geo Pocket Color και Atari Lynx.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*