Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Polaroid Go: Αυτή είναι η μικρότερη instant camera της Polaroid (video)

*
Η Polaroid παρουσίασε την Polaroid Go, μια νέα instant camera που έρχεται στο μικρότερο σώμα που έχει κατασκευαστεί ποτέ για τη σειρά. Πρόκειται για μια εναλλακτική έκδοση της Polaroid Now που κυκλοφόρησε το 2020 με μερικές προσθήκες, όπως τον καθρέφτη για τις selfies, αλλά και την μπαταρία που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα (750mAh) και διάρκεια. Προσφέρει ακόμη λειτουργία χρονοδιακόπτη, flash, αλλά και διπλό exposure με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το μικρότερο μέγεθός της οδηγεί και σε ένα νέο format για το instant film. Η κάμερα είναι διαθέσιμη από σήμερα για προπαραγγελία, πακέτο με ένα φιλμ στην τιμή των 119,99 δολαρίων. Θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 27 Απριλίου, στην τιμή των 99,99 δολαρίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*