Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Polaroid Now: H νέα instant κάμερα που αλλάζει modes με το autofocus (video)

*
Η Polaroid παρουσίασε πριν από 1 χρόνο την OneStep+ και πλέον ήρθε η ώρα για τη νέα της πρόταση στην αγορά των instant cameras, την Polaroid Now. Πρόκειται για μια συσκευή που έχει αντικαταστήσει το διπλό φακό με ένα νέο μονό με autofocus, καθώς και κάποια χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας. Το σύστημα αυτόματης εστίασης αναγνωρίζει ένα αντικείμενο και χρησιμοποιεί τον κατάλληλο φακό για τη λήψη. Για όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν το self-timer υπάρχει ένα πλήκτρο στο επάνω μέρος της συσκευής και με διπλό πάτημα ενεργοποιείται και το double-exposure mode. Η Polaroid Now χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο i-Type film και μέσω ενός LED μετρητή στο πίσω μέρος της σημειώνει πόσες λήψεις έχουν μείνει ακόμη. Η μπαταρία της διαρκεί για τη λήψη 15 ολόκληρων φιλμ και η φόρτισή της επιτυγχάνεται μέσω micro USB port. Η τιμή της θα φτάνει τα 100 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο, κίτρινο, πράσινο και μπλε χρώμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*