Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Polaroid Snap: Εκτύπωση εκεί που δεν πιάνει μελάνι

Η Polaroid ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία Ammunition (για τρίτη φορά μάλιστα) για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της μηχανής Polaroid Snap. Ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι εφόσον μιλάμε για μηχανή Polaroid, όλο και κάπως θα τυπώνει φωτογραφίες η φωτογραφική μηχανή. Αυτό που δεν υποθέτει κανείς εύκολα είναι ότι μπορεί να τυπώσει με σύστημα που δεν χρειάζεται μελάνι. Χρησιμοποιείται ειδικό χαρτί που ανέπτυξε η εταιρεία Zink. Στο χαρτί υπάρχει επίστρωση από χρωματικούς κρυστάλλους που αντιδρά με τη θερμότητα που δημιουργεί ο εκτυπωτής και έτσι σχηματίζεται τελικά η εικόνα κατά την εκτύπωση.

Κατά τα άλλα η μηχανή δεν προσπαθεί να κάνουν ό,τι και όλοι οι άλλοι. Ένα πλήκτρο αλλάζει μεταξύ έγχρωμης, ασπρόμαυρης και σέπια φωτογραφίας και αυτό είναι όλο. Η μηχανή είναι όμως, πατά τον ενσωματωμένο εκτυπωτή, αρκετά μικρή ώστε να μπαίνει στην τσέπη, άρα να μεταφέρεται εύκολα στην εποχή που ο χώρος στις τσέπες φαντάζει ταγμένος στο εκάστοτε smartphone. Να ευχηθούμε…θερμές φωτογραφίες; 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!