Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Alloy: VR με απ’ όλα από την Intel

Η Intel ανακοίνωσε το Project Alloy στο Intel Developer Forum 2016, που ουσιαστικά είναι σύστημα VR που καλύπτει όλα τα σενάρια. Το headset λειτουργεί ασύρματα (πράγμα που σημαίνει βέβαια ότι έχει περισσότερο hardware πάνω του), ενώ μπορεί να μη είναι καθόλου συνδεδεμένο με υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο. Το ίδιο το headset “σκανάρει” το χώρο, αξιοποιώντας τον στο σύνολό του, ακόμη και πολλαπλά δωμάτια. Η ενσωματωμένη κάμερα βλέπει τα χέρια του χρήστη, τα εμφανίζει κανονικά στην εικόνα και τα μετατρέπει σε στοιχεία που μπορούν όντως να αλληλεπιδράσουν με τον εικονικό κόσμο, χωρίς χειριστήρια ή κάτι άλλο. Πραγματικά αντικείμενα και άνθρωποι που βρίσκονται στο οπτικό πεδίο μπορούν να προβληθούν αλλά και να ενσωματωθούν στον εικονικό κόσμο, είτε για λόγους ασφαλείας (μην κουτουλάτε κιόλας) είτε για την περαιτέρω αξιοποίησή τους.

Δείτε και εντυπωσιαστείτε:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*