Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Q1 2019: 1 στα 3 smartwatches που πωλείται είναι Apple Watch

*
Μπορεί στις κατηγορίες του iPhone και του iPad η Apple να δέχεται τρομερή πίεση, φαίνεται όμως ότι στα του Apple Watch τα πηγαίνει περίφημα. Όπως δείχνουν οι τελευταίες μετρήσεις της Counterpoint Research, η αγορά των smartwatches σημείωσε άνοδο της τάξης του 48% τη φετινή περίοδο (σε σχέση με το 2018) και η Apple συνεχίζει την κυριαρχία της με εντυπωσιακά στατιστικά. Συγκεκριμένα, σε επίπεδο αποστολών στα καταστήματα, η Apple έχει ένα μερίδιο της τάξης του 35,8%, την ώρα που η Samsung πετυχαίνει εντυπωσιακή ανάπτυξη και μερίδια της τάξης του 11%. Η κινεζική imoo έρχεται τρίτη με 9,2% και ακολουθούν η Fitbit με 5,5%, η Amazfit με 3,7$, η Huawei με 2,8%, η Fossil με 2,5% και η Garmin με 1,5%. Οι ερευνητές της εταιρείας σημειώνουν δε πως η πορεία ανάπτυξης για την κατηγορία θα συνεχιστεί, ειδικά τώρα που οι κατασκευαστές λύνουν σημαντικά προβλήματα όπως τη συνδεσιμότητα και τη διάρκεια της μπαταρίας. Η ενσωμάτωση πολλών λειτουργιών υγείας βοήθησε τα Apple Watch Series 4 να πουλήσουν αρκετά καλά, μιας και ειδικά το ECG υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή σε πάρα πολλές χώρες (πρόσφατα, προστέθηκαν 20).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*