Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ROG Swift PG32UQ: Το νέο 4K gaming monitor της Asus έρχεται φέτος με HDMI 2.1

*
Η Asus παρουσίασε στο CES 2021 το νέο της 4Κ gaming monitor ROG Swift PG32UQ, το οποίο και θα προσφέρει HDMI 2.1 για υποστήριξη όλων των νέων τεχνολογιών. Το monitor θα προσφέρει έως 4Κ ανάλυση και 120 καρέ το δευτερόλεπτο όταν συνδέεται σε ένα συμβατό PC ή σε κονσόλες PS5 και Xbox Series X. Μάλιστα, αυτά τα δεδομένα θα προσφέρονται και από τις δύο θύρες HDMI του. Μέσω του DisplayPort 1.4 θα υποστηρίζει αναλύσεις 4Κ και 144Hz refresh rate (αν το σηκώνει η κάρτα σας) και θα χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Display Stream Compression και βελτιώνει την εικόνα ακόμη περισσότερο. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε ούτε την τιμή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*