Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ROG Zephyrus Duo 15: Νέο gaming laptop με δύο οθόνες

*
H Intel παρουσίασε την H-series των chips της και η Nvidia τις νέες RTX Super GPU για φορητές συσκευές και η ASUS τα ενσωματώνει στο νέο της ROG Zephyrus Duo 15 gaming laptop, μαζί με δύο οθόνες. Η συσκευή έχει μια βασική οθόνη 15.6 ιντσών είτε με ανάλυση 4Κ και 60Hz refresh rate, είτε με ανάλυση 1920x1080p και 300Hz refresh rate. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια οθόνη αφής 14.1 ιντσών, με 60Hz refresh rate και ανάλυση 3840x1100 pixels. Τοποθετείται υπό γωνία 13 μοιρών κάτω από την βασική και επεκτείνει αρκετά έξυπνα το πεδίο του χρήστη. Μάλιστα, η ASUS συνεργάζεται με εταιρείες έτσι ώστε συγκεκριμένα games να εκμεταλλεύονται αυτό το setup. Στη λίστα βρίσκονται παραγωγές όπως τα Dying Light 2, League of Legends, Fortnite και CS:GO. Σε ό,τι αφορά τα specs, το Duo 15 έρχεται με 90Wh μπαταρία που φορτίζει μέσω USB-C και υποστηρίζει και Thunderbolt 3. Το πιο ακριβό μοντέλο με την οθόνη 4Κ έχει Core i9-10980HK, 32GB RAM, 2TB δίσκο και RTX 2080 Super. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για την 1η Ιουνίου σε τιμή 3.499 δολαρίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*