Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Razer Arctech: Νέα θήκη που φροντίζει να δροσίσει το iPhone σας σε δύσκολες συνθήκες

*
Η Razer μπαίνει στην αγορά των θηκών iPhone με τη σειρά Razer Arctech. Πρόκειται για μία πρόταση που αφορά τους gamers ή όσους «ζορίζουν» τη συσκευή τους και θέλουν να κρατούν τη θερμοκρασία της χαμηλά. Η σειρά Razer Arctech χρησιμοποιεί ένα ειδικό υλικό (Thermaprene) που αποτρέπει την άνοδο της θερμοκρασίας και βοηθάει τη συσκευή να έχει καλύτερες επιδόσεις. Είναι συμβατή με τα περσινά και τα φετινά μοντέλα, δηλαδή τα iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.



Η νέα σειρά θηκών υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ουσιαστικά επιτρέποντας τη διαδικασία επικοινωνίας βάσης-συσκευής, χωρίς να εμποδίζει.  Η σειρά θα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις, την ArcTech Slim και την ArchTech Pro και ArchTech Pro THS Edition. Η πρώτη προσφέρει και μια τυπική προστασία, ενώ η δεύτερη και η τρίτη είναι σχεδιασμένες για να απορροφούν μέχρι και κραδασμούς για πτώσεις έως και από ύψος 3 μέτρων. Οι θήκες είναι διαθέσιμες σε μαύρο, λευκό και ροζ χρώμα με τις τιμές τους να ξεκινούν από τα 30 δολάρια για τις απλές εκδόσεις και να φτάνουν τα 40 για τις πιο ενισχυμένες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*