Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Razer Blade 15: Έρχεται με καλύτερα specs και βελτιωμένο πληκτρολόγιο

*
H Razer αποκάλυψε το νέο Razer Blade 15 gaming laptop της με αρκετές αλλαγές σε επίπεδο specs και πληκτρολογίου. Τον Μάιο λοιπόν θα κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικά μοντέλα, ένα βασικό με τιμή στα 1600 δολάρια και ένα αναβαθμισμένο σημαντικά με 10ης γενιάς i7-10875H eight-core CPU και Nvidia GeForce RTX 2070 Super MAX-Q. Στο πιο αδύναμο από τα δύο θα υπάρχει ένας six-core 10ης γενιάς Intel i7-10750H με Nvidia GeForce GTX 1660 Ti. Αλλαγές θα υπάρχουν και στο πληκτρολόγιο που φαίνεται να μπαίνει μια τάξη. Στα της οθόνης έχουμε Full HD display με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, ενώ στο advanced μοντέλο ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στα 300Hz. Και στις δύο εκδόσεις θα υπάρχει M.2 2280 PCIe SSD (256GB για το βασικό μοντέλο και 512GB για το advanced) και glass trackpads με Microsoft Precision drivers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*