Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Razer Opus X: Ανακοινώθηκαν τα νέα ασύρματα ακουστικά με active noise cancellation και ελκυστική τιμή!

*
H Razer ανακοίνωσε στο πλαίσιο της E3 2021 τα νέα της ασύρματα ακουστικά με active noise cancellation, τα Opus X. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η τιμή τους που φτάνει τα 99 δολάρια. Φέρουν drivers 40mm με μεγάλα ear pads και με τη βοήθεια μικροφώνων στο εξωτερικό τους τμήμα, αφαιρούν το θόρυβο που έρχεται από εκεί. Μάλιστα, προσφέρουν και το Quick Attention Mode, το οποίο αφαιρεί αυτήν την προστασία άμεσα για να έχετε εικόνα τι συμβαίνει τριγύρω σας. Χρησιμοποιούν Bluetooth 5.0 για τα της σύνδεσης, προσφέρουν 60ms latency στο Gaming Mode και η χαμηλότερη τιμή τους οφείλεται στο ότι δεν φέρουν κάποια πιστοποίηση THX και δεν προσφέρουν ενσύρματη σύνδεση. Η μπαταρία τους προσφέρει λειτουργία για 30 ώρες και κυκλοφορούν σε 3 χρώματα: πράσινο, ροζ και λευκό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*