Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Razer Raptor: Η Razer μπαίνει στην αγορά των gaming monitors

*
H Razer παρουσίασε το Razer Raptor ένα gaming monitor μεγέθους 27'' και είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία μπαίνει στο χώρο των standalone displays. Η κυκλοφορία του Razer Raptot αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019, με τιμή $699,99. Θα διαθέτει δικό του σύστημα διαχείρησης καλωδίων και αρκετά λεπτά bezels γύρω από την επιφάνεια προβολής. Κατά τα άλλα θα έχει ανάλυση QHD 2560 x 1440 στα 144Hz και χρόνο απόκρισης μεταξύ 1ms (με Motion Blur reduction) και 7ms (τυπικό). Η φωτεινότητα της οθόνης είναι 420 nits και υπάρχει υποστήριξη για HDR. Από πλευράς software θα υπάχρουν δυνατότητες για picture-in-picture input, οπότε θα μπορείτε να έχετε διαφορετικά παράθυρα σε μία οθόνη. Επιπλέον θα είναι δυνατό το screen mirroring, με χρήση ενός Razer Phone 2 και σύνδεση USB-C, οπότε με επιπλέον ένα keybord και ένα mouse, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας στη μεγάλη οθόνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*