Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Razer Ripsaw HD: Η νέα κάρτα επιτρέπει 1080p stream όσο παίζετε σε 4Κ

*
Έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε τη Razer να ασχολείται με ανανέωση των capture cards και πλέον ήρθε η ώρα για το Razer Ripsaw HD. Ο λόγος για τη νέα εξωτερική capture card της εταιρείας που μπορεί να προσφέρει στους livestreamers τη δυνατότητα να μεταδώσουν εικόνα 1080p 60fps από το PC της, επιτρέποντας παράλληλα το 4K 60fps passthrough, έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν και σε ακόμη υψηλότερες αναλύσεις. Η συγκεκριμένη κάρτα φαίνεται πως θα βολέψει τόσο αυτούς που έχουν πολύ «δυνατά» PCs, αλλά και τους κατόχους PS4 Pro και Xbox One X που θέλουν να απολαμβάνουν -ακόμη και κατά τη διάρκεια της μετάδοσης- την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Η τιμή πώλησης της Razer Ripsaw HD φτάνει τα 170 ευρώ και θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 11 Απριλίου μέσα από το site της εταιρείας και αργότερα θα τοποθετηθεί και στα ράφια των καταστημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*