Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Render αποκαλύπτει το Samsung Galaxy Sport watch

*
Όπως φαίνεται, το Samsung Galaxy Sport watch θα βρίσκεται στις ανακοινώσεις που ετοιμάζει η Samsung για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ένα νέο render είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει το πως θα είναι το νέο gadget. Όπως φαίνεται, η οθόνη θα έχει το κλασικό κυκλικό σχήμα με προστασία από γυαλί, ενώ το υλικό κατασκευής θα είναι βουρτσισμένο μέταλλο. Η κωδική του ονομασία είναι SM-R500, πήρε πρόσφατα certification για την αγορά της Ταϊβάν, των ΗΠΑ και της Ν. Κορέας και θα είναι το πρώτο που θα υποστηρίζει Bixby Reminders. Στο εσωτερικό του αναμένεται να συναντήσουμε 4GB RAM, GPS, ενώ θα υποστηρίζει NFC, WiFi και Bluetooth. Τέλος, θα είναι αδιάβροχο. Περισσότερα στις 20 Φεβρουαρίου και στο πλαίσιο του Samsung Unpacked Event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*