Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Renders ίσως μαρτυρούν notch-less σχεδιασμό για το iPhone 12

*
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη μακριά από την ανακοίνωση και την κυκλοφορία του iPhone 12, ωστόσο κάποια renders είδαν το φως της δημοσιότητας και ίσως μαρτυρούν notch-less σχεδιασμό για το φετινό μοντέλο. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται στο site Svetapple, φαίνεται πως στο νέο iPhone θα αποχαιρετήσουμε για πάντα το notch που γνωρίσαμε από το iPhone X (2017) και μετά στη σειρά με όλους τους αισθητήρες και τις κάμερες να έχουν περιοριστεί αρκετά στο επάνω μέρος της οθόνης. Το render δείχνει bezel που πιάνει όλο το περίγραμμα της οθόνης και τα πρώτα συμπεράσματα μπορούν να βγουν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς την πηγή αυτού του υλικού και αν προσεγγίζει κατά κάποιο τρόπο αυτό που έχει στο μυαλό της η Apple για τα επόμενης γενιάς smartphones της.



Σε ότι αφορά τις τελευταίες φήμες για τα iPhone 12, ακούμε την ύπαρξη ενός 6.7ιντσου iPhone Pro, 3D ToF sensors, 120Hz ProMotion displays σε όλα τα μοντέλα και έως και 6GB RAM και συνδεσιμότητα mmWave 5G. Περισσότερα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*