Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Renders παρουσιάζουν τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy Book Pro 2 360

*
Στο πλαίσιο του MWC η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει τα νέα της Galaxy Book, στα οποία έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά μέσω renders που διέρρευσαν. Πρόκειται για το Samsung Galaxy Book Pro 2 360, που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Pro 360 και προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία Mars 2. Δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολλά στο εξωτερικό του, όμως αναμένεται ότι η συσκευή θα έρθει με νέο επεξεργαστή. Ακόμα, πρόσφατα η Samsung διαφήμιζε τη συνεργασία της με τη Microsoft και το γεγονός ότι τα νέα laptops και Windows 11 και One UI Book 4.



Τα συγκεκριμένα renders είναι από το μοντέλο των 15,6'' και εκτός από αυτό αναμένεται ένα ακόμα στις 13,3''. Το πρώτο διαθέτει τρεις θύρες USB-C στις πλευρές του, ένα 3,5 mm headphone jack και υποδοχή για microSD. Όπως γίνεται κατανοητό από την ονομασία, η οθόνη μπορεί να διπλώσε στις 360°, οπότε το laptop θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως tablet. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η υποστήριξη για S Pen.Τέλος, το Galaxy Book Pro 2 360 θα γίνει διαθέσιμο σε χρωματισμό Burgundy Red και περισσότερα θα μάθουμε στις 27 Φεβρουαρίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*