Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy Watch και Watch Active αποκτούν χαρακτηριστικά του Watch 3

*
Τα Galaxy Watch και Watch Active έκαναν την εμφάνιση του στην αγορά το 2018 και 2019 αντίστοιχα, αυτό δεν φαίνεται όμως να πτοεί ιδιαίτερα την Samsung η οποία εξακολουθεί να εμπλουτίζει με χαρακτηριστικά τις δύο αυτές συσκευές, παρότι μάλιστα στα ράφια βρίσκονται ήδη τα Watch 3 και Active 2.

Μέσω ενημερώσεων λοιπόν, οι πρώτες εκδόσεις των σειρών Watch και Active αποκτούν νέες δυνατότητες, μέχρι πρότινος διαθέσιμες στα τελευταία μοντέλα, αφού χρέη λειτουργικού αναλαμβάνει πλέον η έκδοση Tizen 5.5. Πρόκειται για τα updates R810XXU1FUB6 και R500XXUF1UB5 που μεταξύ άλλων προσθέτουν λειτουργίες όπως προβολή AR Emoji και Bitmoji, εμφάνιση φωτογραφιών στις ειδοποιήσεις, λήψη στιγμιοτύπων τύπου continuous scrolling, καθώς και φωνητική καθοδήγηση κατά το τρέξιμο ή την ποδηλασία — πλέον και με τη χρήση ασύρματων ακουστικών Bluetooth.


Το εν λόγω update έρχεται λίγο μετά το ξεκλείδωμα του ηλεκτροκαρδιογραφήματος για τα Galaxy Watch 3 και Watch Active 2, ενώ για την ώρα αφορά κατ’ αποκλειστικότητα τις αγορές Αμερικής και Κορέας. Η κάλυψη της παγκόσμιας αγοράς αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*