Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Gear 360: Δυνατότητα για 4Κ video και περιεχόμενο σε 360 μοιρες

*
Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα της κάμερα, Gear 360, η οποία προσφέρει εγγραφή βίντεο στα 4Κ, καθώς είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες εικόνας 8,4MP και φακό Bright F2.2. Επίσης, η νέα κάμερα της εταιρείας σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, γυροσκοπικά βίντεο και σύνδεση με smartphones και υπολογιστές έτσι ώστε το ανέβασμα στις διάφορες πλατφόρεμες , όπως Facebook, YouTube ή Samsung VR να γίνεται πιο εύκολα.



Τέλος, η συσκευή είναι συμβατή με όλες τις υπόλοιπες συσκευές της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy Note5 και άλλες, ενώ επίσης είναι συμβατό και με συσκευές iOS, όπως iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s κ.λπ., καθώς και με υπολογιστές Windows και Mac. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*