Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Serafim S1, το σετ ασύρματων χειριστηρίων που είναι συμβατό με 10 πλατφόρμες! (video)

*
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση στο χώρο των χειριστηρίων επανήλθε στο φως της δημοσιότητας με το Serafim S1. Το νέο controller είναι ιδανικό για χρήση με πολλές και διαφορετικές συσκευές και ήρθε στην επιφάνεια μέσω της πλατφόρμας υποστήριξης Kickstarter. Συνδέεται από κονσόλες έως και σε smartphones μέσω Bluetooth και ο κατασκευαστής του σημειώνει πως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το δοκιμάσετε σχεδόν παντού. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνεται η συμβατότητα με Android, Nintendo Switch, Windows 10, Steam, Google Stadia, Epic Games Store, BlueStacsk, NoxPlayer, Battlen.net και τον emulator PPSSPP. Στις δύο άκρες του έχει τα κλασικά 12 πλήκτρα εντολών (με τα κλασικά Α, Β, Χ, Υ), καθώς και τα κλασικά triggers και shoulder buttons. Η μπαταρία του προσφέρει λειτουργία για έως και 20 ώρες και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη σελίδα του στο Kickstarter εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*