Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sharp Aquos Zeta/XX/Serie: 2100fps στο super slow motion

Η Sharp ετοιμάζει τρία νέα smartphones, με λειτουργικό Android φυσικά, τα οποία ξεχωρίζουν για το περίπου super slow motion effect που μπορούν να προσφέρουν. Κατά την εταιρεία τα Aquos Zeta, Aquos XX και Aquos Serie μπορούν να καταγράφουν ακόμη και 2100 καρέ το δευτερόλεπτο. Ή μήπως όχι; Η αλήθεια είναι ότι η Sharp χρησιμοποιεί “πατέντα”. Η κάμερα των μοντέλων αυτών δεν καταγράφει πραγματικά τόσα καρέ το δευτερόλεπτο αλλά πολύ λιγότερα. Ωστόσο χάρη σε έξυπνο αλγόριθμο, προστίθενται ενδιάμεσα αντίγραφα των υπαρχόντων καρέ και ύστερα το αποτέλεσμα υπόκειται σε ειδική επεξεργασία. Έτσι προκύπτει αρχείο με πολλά περισσότερα καρέ που μπορεί να προβληθεί εντυπωσιακά στα 24fps, αλλά τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα σε 60fps και 120fps, τα οποία βοηθούν άλλωστε προκειμένου να είναι ακόμη πιο ομαλή η προβολή.



Οι αισθητήρες στα τρία τηλέφωνα μπορούν να γράψουν στην πραγματικότητα 210fps σε ανάλυση 854x480 ή 120fps σε 1080p. Ύστερα παράγονται 10 αντίγραφα από κάθε καρέ προκύπτει τα 2100fps στην πρώτη ανάλυση και τα 1200fps στη δεύτερη. Αν έχετε περιέργεια για το αποτέλεσμα, δείτε τα ακόλουθα clips για να πάρετε μια ιδέα.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*