Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Smart Reply από την Google για Gmail, iOS και Android

*
Εάν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να απαντήσετε σε όλα τα mails σας ή απλά είστε από τα άτομα πλήττεται θανάσιμα να ασχοληθείτε, η Google σας σκέφτηκε φέρνοντας το Smart Reply για συσκευές iOS, Android και φυσικά το Gmail. To συγκεκριμένο feature χρησιμοποιεί το στυλ γραφής σας και απαντά αυτόματα στα emails σας, ενώ εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια από τις τρείς διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στο κάτω μέρος των emails. Με το που επιλέξετε κάποια απάντηση, μπορείτε είτε να τη στείλετε αμέσως ή εάν επιθυμείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές σύμφωνα με την περίσταση ή τις προτιμήσεις σας.



Η λειτουργία είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, πρώτα στα αγγλικά, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα διατεθεί και στα ισπανικά με περισσότερες γλώσσες να αναμένεται να προστεθούν στην πορεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*