Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Smart TV θα παρουσιάσει η Realme στο MWC 2020, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχός της

*
Ο CMO της Realme, Francise Wang, teaseαρε μια ανακοίνωση για Smart TV από την εταιρεία στο MWC 2020. Χωρίς να δώσει κάποια παραπάνω πληροφορία, το υψηλόβαθμο στέλεχος απάντησε σε ερωτήσεις στο Twitter σημειώνοντας πως η εταιρεία του θα κυκλοφορήσει το πρώτο της smartband μέσα στο μήνα και τονίζοντας πως αυτό θα γίνει πριν την ανακοίνωση μιας νέας τηλεόρασης. Η Realme θα επενδύσει αρχικά στην αγορά της Ινδίας (όπου και είναι πανίσχυρη), χωρίς ωστόσο να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτή τη στιγμή. Πέραν, πάντως, του smartband και της τηλεόρασης, η Realme αναμένεται να παρουσιάσει και το Realme C3, το οποίο θα είναι το πρώτο smartphone με Realme UI out of the box, δηλαδή με την ειδική έκδοση του ColorOS 7 (Android 10) που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για τα τηλέφωνα της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*