Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SmartBoy: Παίξτε τα cartridges του Game Boy στο κινητό σας

*
To SmartBoy είναι ένα περιφερειακό αξίας 60 λιρών που σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε τα αυθεντικά cartridges του Game Boy και Game Boy Colour στο smartphone σας. Το μπροστινό μέρος του περιφερειακού προσθέτει στη συσκευή σας το D-pad, καθώς και όλα τα υπόλοιπα κουμπιά της φορητής συσκευής της Nintendo και μετατρέπει το Android phone σας σε ένα Game Boy. To πίσω μέρος είναι και αυτό παρόμοιο με το Game Boy και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τόσο τα ευρωπαϊκά, όσο και τα αμερικάνικα cartridges.



To περιφερειακό αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη, ενώ οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη μέσω του Funstock. Επί του παρόντος δεν έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρξει μια σχετική έκδοση και για τις συσκευές της Apple. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το SmartBoy μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*