Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Smartphone με slide out display ετοιμάζει η TCL

*
Η TCL ετοιμάζει μια νέα τηλεφωνική συσκευή με slide-out display, όπως φαίνεται από εικόνες που δημοσιεύει το CNET. Σε αντίθεση με συσκευές που διπλώνουν όπως το Motorola Razr ή το Samsung Galaxy Fold, οι εικόνες παρουσιάζουν ένα τηλέφωνο που συμπεριφέρεται σαν ένα τραπέζι που επεκτείνεται, με τη δεύτερη οθόνη να αναδύεται, συρόμενη, κάτω από την πρώτη. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNET η TCL επρόκειτο να παρουσιάσει το τηλέφωνο στο MWC, που δυστυχώς ακυρώθηκε. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει απαραίτητα πως το λανσάρισμά του είναι κοντά.

Η TCL έχει και στο παρελθόν παρουσιάσει πρωτότυπα αναδιπλούμενων συσκευών, όμως για την ώρα δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα, στο MWC του 2019 η TCL είχε επιδείξει ένα τέτοιο πρωτότυπο, όμως ήταν τόσο έυθραυστο που είχε απαγορευτεί να το αγγίζει ακόμα και το προσωπικό της εταιρείας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*