Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony Reon Pocket: Το προσωπικό κλιματιστικό που θα φοράτε πάντα πάνω σας (trailer)

*
Φαίνεται πως η Sony αποφάσισε να λύσει ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα του καλοκαιριού, αυτό της ζέστης, και για να το αντιμετωπίσει αποκάλυψε το Sony Reon Pocket. Ο λόγος για μια μικρή συσκευή που χωράει στην τσέπη ενός πουκαμίσου ή μιας μπλούζας και αναλαμβάνει να σας δροσίσει (ή και να σας θερμάνει), ανάλογα με το τι επιθυμείτε. Η λειτουργία του γίνεται μέσω σχετικής εφαρμογής για smartphones και η σύνδεσή του με το κινητό σας γίνεται μέσω Bluetooth.

Η τιμή του ορίστηκε στα 130 δολάρια και στο πακέτο θα περιλαμβάνεται και ένα ειδικό μπλουζάκι με θέση ακριβώς κάτω από το κεφάλι στο πίσω μέρος του λαιμού.


Η μπαταρία του διαρκεί 90 λεπτά και η φόρτιση ολοκληρώνεται σε 2 ώρες. Το Sony Reon Pocket θα κυκλοφορήσει αρχικά για την αγορά της Ιαπωνίας το 2020 και ευελπιστούμε να το δούμε και στα μέρη μας. Δείτε ένα χαρακτηριστικό video στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*