Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony Xperia 1 II: Παρουσιάστηκε το πρώτο 5G smartphone της ιαπωνικής εταιρείας (video)

*
Μπορεί ο τομέας των κινητών της Sony να μην τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία δεν το βάζει κάτω και ανακοίνωσε τη νέα της ναυαρχίδα, το Sony Xperia 1 II. Η συσκευή έρχεται με οθόνη 6.5 ιντσών 4K HDR και OLED panel, 21:9 αναλογία πλευρών και τριπλό camera setup με 12MP βασικό αισθητήρα, 12MP ultrawide και 12MP telephoto. Η selfie camera στο επάνω μπροστινό τμήμα έχει αισθητήρα 8MP, ενώ βρίσκεται τοποθετημένη σε ένα πολύ λεπτό bezel.



Οι κάμερες του μοντέλου έχουν ρυθμιστεί από την ZEISS. Το Sony Xperia 1 II «τρέχει» Android 10, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε ακόμη τον Snapdragon 865, 5G modem (Sub 6 GHz networks), 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί με χρήση καρτών microSD.



Η συσκευή αντέχει στο νερό και τη σκόνη κατά IP65/IP68 και έχει μπαταρία χωρητικότητα 4.000mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Στο πλαϊνό τμήμα υπάρχει ακόμη ένας σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η Sony φέρνει πίσω στο παιχνίδι το 3.5mm audio jack. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε και υποστήριξη Dolby Atmos.



Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε μαύρο, λευκό και μοβ χρωματισμούς.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*