Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony Xperia Z5: Special James Bond Kit στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο smartphone Sony Xperia Z5 με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο και να το αποκτήσουν αποκλειστικά σ’ ένα Special James Bond Kit, είχαν οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο πλαίσιο εκδήλωσης στο The Mall Athens. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το Sony Xperia Z5 σ’ ένα Special James Bond Kit αποκλειστικά, με συλλεκτικά δώρα Spectre και μαζί να πάρουν δύο εισιτήρια για τη νέα ταινία “James Bond Spectre”.



Παράλληλα, μπαίνουν στην κλήρωση για δύο τετραήμερα ταξίδια στο Λονδίνο, για να ζήσουν το lifestyle του διάσημου κινηματογραφικού ήρωα. Το Sony Xperia Z5 ames Bond Edition διατίθεται στα 769€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Η προσφορά με το kit ισχύει μέχρι να τελειώσει το απόθεμα ή μέχρι τη λήξη μιας ημερομηνίας; Επίσης ξέρουμε τι καλούδια συμπεριλαμβάνονται;

      Να θες να πάρεις iphone και να σου παίζει τέτοια σκληρά παιχνίδια η Sony...

*