Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Πρώτη επίσημη επιβεβαίωση και πληροφορίες για το PS VR του PS5

*
Η Sony αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για το PS VR που θα έρθει στο PS5, ως η νέα γενιά στην VR προσέγγισή της στο gaming. Η εταιρεία σημειώνει σε ένα blog post της πως μετά την επιτυχία που γνώρισαν τίτλοι, όπως τα Astro Bot: Rescue Mission, Tetris Effect, Blood & Truth, Moss, Beat Saber και Resident Evil 7 biohazard, ήρθε η βελτιωμένη εμπειρία της υπάρχουσας γενιάς hardware με τη βοήθεια του PS4 Pro και του PS5. Ωστόσο, πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα και η Sony επιβεβαίωσε πως το νέο PlayStation VR headset έρχεται για το PS5, για να φέρει ακόμη περισσότερες βελτιώσεις, όπως ανάλυση, διαθέσιμο οπτικό πεδίο και tracking. Η σύνδεσή του με το PS5 θα γίνεται με ένα απλό καλώδιο και θα είναι απλό στη χρήση.



Η πρώτη αποκάλυψη που έγινε είναι το νέο VR Controller που θα κυκλοφορήσει και θα προσφέρει μερικές από τις λειτουργίες του DualSense, μαζί με τη σχετική εργονομία. H κυκλοφορία του νέου PlayStation VR αναμένεται μετά το 2021 και σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*