Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spectacles: στην αγορά τα γυαλιά του Snapchat

*
H εταιρεία Snap (που ανήκει στο Snapchat) έδωσε στην κυκλοφορία τα πρώτα της γυαλιά ηλίου με την ονομασία Spectacles. Η ιδιαιτερότητά τους είναι πως μπορούν να καταγράψουν σύντομα videos, διάρκειας έως και 10 δευτερολέπτων, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η τιμή τους φτάνει τα 129,99 δολάρια και διατίθενται σε τρία χρώματα: coral, μπλε και μαύρο. Η θήκη μεταφοράς μπορεί και να τα φορτίζει χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία της, ενώ στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνεται και ένα καλώδιο φόρτισης. Κάθε εγγραφή ανεβαίνει αυτόματα στον τομέα Memories του Snapchat (του χρήστη τους). Αν θέλετε να αγοράσετε έξτρα θήκη μεταφοράς-φόρτισης θα πρέπει να δαπανήσετε έξτρα 49,99 δολάρια, ενώ το καλώδιο φόρτισης θα πωλείται και ξεχωριστά στα 9,99 δολάρια.



Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να κάνουν τις αγορές τους μέσω του επίσημου site.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*