Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SteamPal: H Valve εργάζεται πάνω σε ένα φορητό PC που θυμίζει σε λογική το Nintendo Switch

*
Τα πάνω κάτω στην αγορά του PC gaming θέλει να φέρει η Valve, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού εργάζεται εδώ και καιρό σε ένα φορητό PC που θα θυμίζει Nintendo Switch και έχει την κωδική ονομασία SteamPal. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ars Technica, το σύστημα θα μπορεί να παίξει μια μεγάλη γκάμα τίτλων που βρίσκονται στο Steam μέσω Linux και μπορεί και να κυκλοφορήσει και φέτος. Η τελευταία beta του Steam αναφέρει μάλιστα τόσο τον όρο SteamPal όσο και τα SteamPal Games, ως εξέλιξη της κωδικής ονομασίας Neptune που είχε εντοπιστεί νωρίτερα.

Μάλιστα, το Ars Technica φαίνεται να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ από πολλαπλές πηγές και σίγουρα το SteamPal θα είναι ένα φορητό gaming PC με οθόνη αφής και πλήκτρα. Θα μπορεί να συνδεθεί (με τη λογική του dock) μέσω USB Type-C σε μεγαλύτερες οθόνες, αλλά τα χειριστήριά του δεν θα είναι αποσπώμενα και σε ένα από τα prototypes φαίνεται να έχει τα κλασικά πλήκτρα gamepad, joysticks και ένα touchpad σαν αυτό του Steam Controller. Το Ars Technica σημειώνει πως το SteamPal θα έχει SoC Intel ή AMD.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*