Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stratus Duo: Νέο χειριστήριο με στιλ Xbox Wireless Controller από τη SteelSeries

*
Η SteelSeries επιστρέφει με μια νέα έκδοση του Stratus controller. Αυτό ναι μεν μοιάζει με Xbox One controller, όμως προορίζεται για Windows PC και συσκευές Android. Το Stratus Duo όπως ονομάζεται το χειριστήριο, είναι παρόμοιο με το Stratus XL. Όμως το Stratus Duo μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές όχι μόνο μέσω Wi-Fi 2,4GHz αλλά και μεσω Bluetooth, σε αντίθεση με το Stratus XL, που υποστηρίζει μονάχα Bluetooth. Ακόμα υπαρχουν διαφορές στον τομέα της εργονομίας και έχουν χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, όπως μαγνητικούς αισθητήρες της Hall Effect. Η SteelSeries υποστηρίζει ότι η μπαταρία έχει διάρκεια περίπου 20 ώρες και η φόρτιση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω USB. Επιπλέον, η SteelSeries έχει στα πλάνα της και ένα adjustable SmartGrip accessory που συγκρατεί το χειριστήριο πάνω σε ένα smartphone. Τέλος, το Stratus Duo που μπορείτε να το βρείτε στα $59,99 είναι συμβατό με Oculus Rift, Oculus Go και Samsung Gear VR. Το SmartGrip θα κυκλοφορήσει σύντομα, με τιμή $9,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*