Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Surface 3: Λήξη παραγωγής στα τέλη του έτους

Το Surface 3 της Microsoft κυκλοφόρησε το Μάιο του 2015 ως εναλλακτική για όσους δεν θέλουν μια τόσο μεγάλη συσκευή όσο το Surface Pro 3. Περίπου 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία της συσκευής (δηλαδή στο τέλος του 2016), η Microsoft θα σταματήσει την παραγωγή της χωρίς ακόμα να ξέρουμε τι θα συμβεί με τον όποιο πιθανό αντικαταστάτη της. Υπενθυμίζουμε πως η κατάσταση με το νέο Microsoft hardware δεν είναι αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα ξεκάθαρη, μιας και “τυπικά” η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει νέες συσκευές το φθινόπωρο. Όμως με τα μεγάλα updates των Windows 10 να είναι ακόμα καθ οδόν, πολλοί “insiders” λένε πως αυτή τη φορά η Microsoft δεν θα βιαστεί και θα περιμένει μέχρι το 2017 για να να ανακοινώσει οτιδήποτε νέο σχεδιάζει.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*