Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TRY-ME από την Κωτσόβολος!

Η πιο ανατρεπτική φρέσκια και νεανική web σειρά Try Me, έρχεται από το YouTube κανάλι της Κωτσόβολος! H σειρά Try Me  δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει με προσιτό και βιωματικό τρόπο στο νεανικό κοινό όλα τα νέα προϊόντα τεχνολογίας. Πρωταγωνιστές της πρωτοποριακής εκπομπής, ένα διασκεδαστικό δίδυμο έτοιμο να «κονταροχτυπηθεί» για την αγάπη του κοινού! Ο γεμάτος τρέλα και περιέργεια tech guru, Δημήτρης Καρέτσος, και η «γεμάτη όρεξη για γνώση» tech lover, Μαντώ Γαστεράτου, δοκιμάζουν όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, τα σχολιάζουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο και παρουσιάζουν τα πιο διασκεδαστικά tech reviews, προκειμένου να φέρουν το κοινό πιο κοντά στα hot tech trends της αγοράς.



Σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής Try Me οι ανατροπές δεν θα έχουν τέλος, καθώς θα παρουσιαστεί ένα προϊόν έκπληξη! Πολύ σύντομα το κοινό θα μπορεί να βρίσκεται στο στούντιο και να παρακολουθεί τα γυρίσματα από κοντά! Χάρη στην εκπομπή Try Me, η διασκέδαση και η ενημέρωση αποκτούν πλέον άλλη διάσταση! Κάθε Παρασκευή στις 20.00 συντονιζόμαστε όλοι στο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ YouTube channel!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*