Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teardown video για το DualSense εξηγεί τους λόγους του drifting

Ένα νέο teardown video για το DualSense controller του PlayStation 5 έρχεται να ρίξει φως στα πιθανά αίτια που προκαλούν τα προβλήματα που σχετίζονται με το drifting. Το video έρχεται από το κανάλι του YouTube, iFixit και ο δημιουργός του αναφέρει πως το DualSense, όπως επίσης το DualShock 4, το Xbox One και το Xbox One Elite controllers χρησιμοποιούν hardware με μακρά ιστορία προβλέψιμων προβλημάτων που είναι δυνατό να αποφευχθούν. Επίσης υποστηρίζει ότι τα εξαρτήματα αυτών των controller είναι δυνατό να ξεπεράσουν το "προσδόκιμο ζωής τους" μετά από μόλις 400 ώρες λειτουργίας.

Το video γίνεται πιο συγκεκριμένο και αναφέρει ότι μια πιθανή αιτία για το drift είναι η φθορά στα ποτενσιόμετρα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται με την περιστροφή του μοχλού, ένας συγκεκριμένος μηχανισμός να αλλάξει θέση οσον αφορά το σημείο που μηδενίζει η θέση του. Τέλος, δεν αποκλείεται υπέυθυνη για το πρόβλημα να είναι η συγκέντρωση σκόνης.


Περισσότερα στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*