Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ThinkPad X1 Carbon & ThinkPad 8 από την Lenovo

H Lenovo ανακοίνωσε στο πλαίσιο του CES 2014 νέα προϊόντα για το χαρτοφυλάκιό της. ο λόγος για το τρίτης γενιάς ThinkPad X1 Carbon, το ελαφρύτερο ultrabook 14 ιντσών στον κόσμο και το ThinkPad 8, μια premium ταμπλέτα 8 ιντσών, που προσφέρει μια πλήρη PC εμπειρία. Η Lenovo παρουσίασε επίσης και το νέο ThinkPad OneLink Dock Pro, μια βελτιωμένη λύση docking με ένα ενιαίο καλώδιο σύνδεσης. Το νέο X1 Carbon ζυγίζει μόλις 1.27 kg και είναι σχεδόν άφθαρτο, ενώ τα υλικά κατασκευής του είναι παρόμοια με εκείνα των αεροσκαφών και αγωνιστικών αυτοκίνητων, συγκεκριμένα, είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα που ζυγίζουν λιγότερο από το μαγνήσιο και το αλουμίνιο, αλλά είναι ισχυρότερα και από τα δύο. Παράλληλα, το νέο X 1 Carbon διαθέτει adaptive πληκτρολόγιο, το οποίο προσαρμόζεται δυναμικά με βάση το λογισμικό ή την εφαρμογή που χρησιμοποιείται και κάνει highlight τα σημαντικότερα πλήκτρα.

Το νέο ultrabook ενσωματώνει ακόμη έλεγχο φωνής και χειρονομίας, επιτρέποντας στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τον υπολογιστή τους με μοντέρνους και γνώριμους τρόπους. Η νέα οθόνη ColorBurst παρέχει πιο έντονη, φωτεινή εικόνα σε υψηλότερη ανάλυση με καλύτερες γωνίες προβολής, είτε οι χρήστες παρακολουθούν μια ταινία είτε δημιουργούν παρουσιάσεις. Επιπλέον, για τους πελάτες που βρίσκονται σε κίνηση, το νέο X1 Carbon χρησιμοποιεί τεχνολογία Rapid Charge που το βοηθά να φορτίσει κατά 80% σε λιγότερο από μία ώρα. Με έως 9 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας (βελτιωμένο πάνω από 70% από το τελευταίο μοντέλο) και προαιρετική ενσωματωμένη ικανότητα 4G, το νέο X1 Carbon προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούν όπου και αν βρίσκονται, ενώ το βύσμα OneLink εξαλείφει την ακαταστασία των καλωδίων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ρεύμα, Gigabit Ethernet, και την υποστήριξη διπλής οθόνης μέσα από ένα μοναδικό καλώδιο μέσω των λύσεων ThinkPad OneLink docking solutions.

To νέo ThinkPad OneLink Pro Dock συνδυάζει όλα τα απαραίτητα φορητά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας, μέσω ενός ενιαίου συνδετικού καλωδίου για τους φορητούς υπολογιστές Lenovo που διαθέτουν σύνδεση OneLink. Επιπλέον, έχει πολλαπλές θύρες USB, ήχου και Ethernet και υποστήριξη driver free dual video μέσω του DisplayPort και DVI σε επιλεγμένα μοντέλα. Επίσης, ο ενσωματωμένος 90W AC adaptor παρέχει ενέργεια για το Notebook, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μπορεί επίσης να φορτίσει άλλες συσκευές όπως ένα smartphone. Το ΤhinkPad 8 είναι ένα premium tablet 8 ιντσών σχεδιασμένο από αλουμίνιο και είναι ιδανικό για όσους θέλουν μία πιο φορητή συσκευή αλλά θέλουν να έχουν και τη δυνατότητα σύνδεσης σε πληκτρολόγιο και οθόνη και μία ολοκληρωμένη εμπειρία PC. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν φωτογραφίες και video εύκολα με το Quickshot κάλυμμα. Με το Quick Shot Cover, μπορείτε απλά να τραβήξετε πίσω το κάλυμμα του tablet για να αποκαλυφθεί η υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης κάμερα των 8 MP, δίνοντας παράλληλα και το έναυσμα στην εφαρμογή της κάμερας να ανοίξει. Μόλις πάρουν τη φωτογραφία οι χρήστες μπορούν να δουν ή να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες και τα video τους στην φωτεινή οθόνη 8.3 ιντσών 1920x1200 και να τις μεταφέρουν χωρίς καλώδιο με την τεχνολογία Miracast ή χρησιμοποιώντας καλώδιο με τη θύρα microHDMI. Το TinkPad 8 έχει τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Bay Trail Quad Core με έως 128GB αποθηκευτικό χώρο μία θύρα micro USB 3.0, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία LTE. Τέλος, τα παραπάνω προϊόντα της Lenovo αναμένεται να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2014.

Έπεσε το PlayStation Network!

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*