Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Three step verification θα εισάγει το MIUI 13 της Xiaomi

*
Η Xiaomi αποκάλυψε το MIUI 13, το νέο της user interface που θα προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά στον τομέα της ασφάλειας. Επιπλέον θα επιτρέπει πολλαπλές συσκευές Xiaomi να συνδέονται στο ίδιο δίκτυο και να συνεργάζονται όπως ποτέ στο παρελθόν. Σε αυτές περιλαμβάνονται smartphones, tablets, τηλεοράσεις, smart wearables, smart home devices αλλά και το XiaoAI voice assistant.

Η Xiaomi υιοθετεί το λεγόμενο three-step verification που μάλλον δεν θα λειτουργεί σε όλες τις χώρες. Το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση προσώπου, που θα συνοδεύεται από την ανάγνωση του υδατογραφήματος του user ID και στη συνέχεια θα υπάρχει το "electronic fraud protection".


Η αναγνώριση προσώπου περιλαμβάνει τη σάρωση όλου του σώματος από τη μέση και πάνω, οπότε σε περίπτωση που τα πρόσωπα δύο χρηστών μοιάζουν, θα λαμβάνεται υπόψη και η σωματοδομή. Στο "electronic fraud protection" είναι αποθηκευμένο ένα αρχείο από ιστοσελίδες και συσκευές που μπορεί να αποτελέσουν πηγές malware. Ακόμα θα υπάρχει ένας κατάλογος αριθμός που θα είναι σημειωμένοι ως ύποπτοι και οι χρήστες θα ενημερώνονται πριν απαντήσουν μια κλήση.

Η Xiaomi πρόσθεσε στο MIUI 13 ένα νέο sans-serif font το οποίο μπορούν όλοι να κατεβάσουν δωρεάν. Απλοποιεί τα γράμματα, τα σύμβολα και τους αριθμούς. Επίσης, έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές και στα χρώματα, με το MIUI 13 να προσφέρει νέες επιλογές για τo wallpaper, με λουλούδια να εμφανίζονται από το ένα μέρος της οθόνης όταν ενεργοποιείται η οθόνη. Ακόμα πολλά από τα widgets έχουν επανασχεδιαστεί για να καθίσταται καλύτερη η τοποθέτησή τους στο grid.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Xiaomi έχει αναπτύξει μια ειδική έκδοση για tablets, το MIUI 13 Pad, που διευκολύνει την εργασία σε μεγάλες οθόνες. Σύμφωνα με την εταιρεία, πάνω από 3000 apps θα συνεργάζονται με το MIUI 13 Pad, που θα έρθει με αποκλειστικά gestures, όπως dragging, pinch-to-resize, drag-and-drop ή το άνοιγμα ενός app απευθείας σε μικρό παράθυρο.

Το MIUI 13 θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές Ιανουαρίου του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*