Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Titan RTX: Αυτό είναι το νέο «θηρίο» της Nvidia

*
To teasing για τη νέα ναυαρχίδα της Nvidia κράτησε καιρό και πλέον μάθαμε τα πάντα για το νέο «θηρίο» της εταιρείας, την Titan RTX, η οποία έρχεται να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της αρχιτεκτονικής Turing. Στόχος της Nvidia είναι οι ερευνητές που εργάζονται στο κομμάτι του AI learning, αλλά σίγουρα αφορά και όσους ασχολούνται με το 3D animation ή το video editing, αλλά έχουν την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσουν. Η Titan RTX εκμεταλλεύεται μια full-fat TU102 GPU (12nm FFN) με μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της να είναι: 24GB GDDR6 μνήμης με εύρος 672GB/s, 100GB/s Nvidia NVLink και θύρα VirtualLink για σύνδεση με συσκευές VR επόμενης γενιάς. Η προτεινόμενη τιμή αγοράς φτάνει τα $2.499!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*