Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Titan Xp: H νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA

*
Η νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA ακούει στο όνομα Titan Xp και είναι εδώ για να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις σε όσους έχουν και μπορούν να χώσουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η νέα κάρτα χρησιμοποιεί 3,840 "ξεκλείδωτους" CUBA cores, εν αντιθέσει των 3,584 που χρησιμοποιεί η 1080 Ti, ενώ τα 12GB GDDR5X RAM είναι τα ίδια με αυτά του προηγούμενου μοντέλου της εταιρείας, μόνο που συγχρονίζονται στα 11,4GHz, σε σχέση με τα 10GHz που ήταν πριν. Αυτό βοηθάει έτσι ώστε η αναπαραγωγή των pixels και των voxels να ανέρχεται από τα 480GB ανά δευτερόλεπτο στα 547,7 GB ανά δευτερόλεπτο.



Επίσης, η εταιρεία θα διαθέσει beta OSX drivers για όλες τις κάρτες γραφικών της σειράς 10, συμπεριλαμβανομένων των GTX 1080Ti, GTX 1070 και GTX 1060, ενώ πλέον στα προϊόντας της θα έχουν πρόσβαση και οι χρήστες Mac. H νέα κάρτα γραφικών είναι ήδη διαθέσιμη στο επίσημο site της εταιρείας έναντι του ποσού των 1,200 δολαρίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*