Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To FCC «μαρτυρά» ανακοίνωση Nintendo 64 Nintendo Switch controller την Παρασκευή

*
Φαίνεται πως η Nintendo έχει κάνει κάποιες καταχωρήσεις στο FCC και η αποκάλυψη του προϊόντος που σχετίζεται με το Nintendo 64 και το Nintendo Switch έρχεται την Παρασκευή. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτυρά το site της υπηρεσίας, το οποίο και φιλοξενεί απλά κάποια σχήματα, χωρίς να μαρτυρά πολλά για το τι θα περιλαμβάνουν. Οι φήμες για εμπλουτισμό του Nintendo Switch Online με παιχνίδια του Nintendo 64 έφερε στην επιφάνεια εκ νέου εικασίες πως το χειριστήριο αυτό θα είναι ένα Nintendo 64 Controller προσαρμοσμένο στα δεδομένα του υβριδικού συστήματος και πως θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 24 Σεπτεμβρίου. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με το SNES Controller του Nintendo Switch όταν προστέθηκαν τα games του στην βιβλιοθήκη της online υπηρεσίας τον Σεπτέμβριο του 2019, οπότε και οι εκτιμήσεις πως πρόκειται για κάτι παρόμοιο έχουν βάση. Οι δύο εικόνες που έχουν αποκαλυφθεί δείχνουν απλά δύο τετράγωνα σχήματα, που κάποιοι θεωρούν πως «φωτογραφίζουν» το Nintendo 64 Controller. Δείτε για παράδειγμα το σχήμα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα VGC. Αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*