Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Facebook ετοιμάζει το δικό του smartwatch

*
Και στην αγορά του smartwatch φαίνεται πως θέλει να μπει το Facebook, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ ετοιμάζει τη δική του πρόταση για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Οι πληροφορίες που έρχονται από ιστοσελίδες του εξωτερικού αναφέρουν λειτουργικό Android, καθώς και την πρόθεση της εταιρείας να δημιουργήσει ένα δικό της λειτουργικό για τα wearables που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον. Από τις λειτουργίες του πρώτου smartwatch θα ξεχωρίζουν αυτές για την υγεία, την ανταλλαγή μηνυμάτων και τη γυμναστική, ενώ αναμένεται να μπορεί να συνδεθεί από μόνο του σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, οπότε να μην απαιτείται η χρήση κάποιου κινητού τηλεφώνου. Τέλος, υπενθυμίζεται πως το Facebook συνεργάζεται με τη Ray-Ban για τα πρώτα smart glasses με λειτουργίες AR (project που είναι γνωστό ως Project Aria).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*