Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Harmony OS 2.0 της Huawei ξεπέρασε ήδη τους 10 εκ. χρήστες

*
To Harmony OS 2.0 της Huawei έχει ήδη αρχίσει να κατακτά έδαφος στην αγορά των smart συσκευών και η κινεζική εταιρεία γιόρτασε τους 10 εκ. χρήστες. Ο αριθμός αυτός αφορά την αγορά της Κίνας και αναφέρεται σε ενεργούς χρήστες των συσκευών που χρησιμοποιούν τη νέα έκδοση του λειτουργικού. Στην παρούσα φάση υπάρχει διαθέσιμο για συσκευές όπως οι Mate 40 Series, P40 Series, Mate 30 Series και MatePad Pro στην Κίνα, ενώ για τις σειρές Honor 30 και V30 Series θα υπάρξει closed beta αυτόν το μήνα και public beta τον Ιούλιο. Μένει απλά να δούμε τι θα γίνει με τις σχετικές αναβαθμίσεις εκτός Κίνας, καθώς ακόμη οι συσκευές δεν μπορούν να δεχτούν το Harmony OS 2 μέσω της κλασικής διαδικασίας update. H Huawei ελπίζει να φτάσει τους 360 εκ. χρήστες μέχρι τα τέλη της χρονιάς. Για τους λόγους της παραπάνω επιτυχίας, η εταιρεία το γιόρτασε με μια σχετική τούρτα που έφτιαξε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*