Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Honor Magic V είναι το πρώτο πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με Snapdragon 8 Gen 1 chip

*
Ανακοινώθηκε και επίσημα το Honor Magic V το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με Snapdragon 8 Gen 1 chipset της Qualcomm. Η οθόνη του έχει μέγεθος 7,9'' κα διπλώνει σε τελείως επίπεδη μορφή για επιπλέον προστασία, ενώ διαθέτει και cover screen 6,45'' με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ανάλυση 2560 x 1080px και λόγο πλευρών 21:9.



Η οθόνη OLED των 7,9'' υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz με ανάλυση 2272 x 1984px. Ο λόγος πλευρών της είναι 10,3:9 που τη χωρίζει σε δύο μέρη των περίπου 21:9 και έτσι είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση δύο εφαρμογών, η μία δίπλα στην άλλη. Επιπλέον υπάρχει υποστήριξη για HDR10+ και χρώματα 10bit, με μέγιστη φωτεινότητα 800nits. Το Honor Magic V είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με πιστοποίηση IMAX Enhanced certification.

Honor Magic V is the first folding phone with a Snapdragon 8 Gen 1 chipset

Η κύρια camera της συσκευής έχει ανάλυση 50MP, με φακό 23mm. Την ίδια ανάλυση έχουν τόσο η υπερυρυγώνια με φακό 13mm, όσο και το spectrum shooter. Ακόμα, διαθέτει δύο selfie cameras με ανάλυση 42MP που βρίσκονται σε punch hole cutouts στην κύρια και την εξωτερική οθόνη.

Όλα τα μοντέλα του Magic V θα είναι εφοδιασμένα με 12GB RAM και ο αποθηκευτικός χώρος θα κυμαίνεται από 256GB έως 512GB. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.750 mAh και φορτίζει στα 66W. Από πλευράς software, τρέχει το Magic UI 6.0 που βασίζεται στο Android 12. Θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Titanium Silver, Black και Burnt Orange. Η τιμή του στην Κίνα θα ξεκινάει από τα $1.570 και θα φτάνει τα $1.725. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

Honor Magic V is the first folding phone with a Snapdragon 8 Gen 1 chipset 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*